Mamaia Nord, apartament cu 2 camere langa Promenada

61.850EUR

Descriere

Mamaia Nord – Locatie de exceptie – Marina Regia Residence – Bloc P+6-7
Asezat la numai cativa metri de plaja, imobilul este amplasat pe o locatie premium cu cea mai mare disponibilitate de parcare si access pre plaja, din aceasta zona.
Dezvoltatorul vine in intampinarea beneficiarilor cu al 3-lea proiect de acest gen, cu solutii noi in ceea ce priveste calitatea constructiei si nivelul de finisaje interioare.
Proiectul a fost demarat si se afla in faza de realizare a structurii de rezistenta, iar in paralel se executa lucrarile de zidarie pe parter si etajele superioare.
Propunem un apartament de 2 camere, decomandat, ce are o suprafata construita de 72mp din care suprafata utila 58 mp si suprafata terasa 8mp, cu vedere spre mare. Apartamentul se preda complet finisat la cheie, fiecare beneficiar avand posibilitatea sa isi personalizeze spatiile interioare, cu buget pentru gresie/faianta/parchet – 50lei/mp, usi de interior – 550 lei/buc, obiecte sanitare la baie 2000 lei, se echipeaza cu centrala proprie pe gaz si calorifere.
Cladirea este dotata cu 2 lifturi, interfon de acces, spatii comune placate cu travertin, va dispune de supraveghere video si toate utilitatile.
Pretul de vanzare este de 61850 euro fara TVA sau 64942 euro, TVA de 5% inclus.
BONUS – Loc de parcare proprietate, inclus in pret.
Pozele afisate au rolul de a sugera posibilitatea amenajarii acestui tip de apartament.

Prezentare video a proiectului aici.

Locatie

Distribuie

Share