Apartament de vacanta la 2 pasi de plaja – Marina Regia Residence

59.600EUR

Descriere

Mamaia Nord – Locatie de exceptie – Marina Regia Residence – Bloc P+6-7
Asezat la numai cativa metri de plaja, imobilul este amplasat pe o locatie premium cu cea mai mare disponibilitate de parcare si access pre plaja, din aceasta zona.
Dezvoltatorul vine in intampinarea beneficiarilor cu al 3-lea proiect de acest gen, cu solutii noi in ceea ce priveste calitatea constructiei si nivelul de finisaje interioare.
Proiectul a fost demarat si se afla in faza de realizare a structurii de rezistenta iar in paralel se executa lucrarile de zidarie pe parter si celelalte etaje.
Propunem un apartament cu 2 camere, ce are o suprafata construita de 64.55 mp din care suprafata utila 55.6 mp si suprafata terasa 8.95 mp, cu vedere frontala la mare! Apartamentul se preda complet finisat la cheie, fiecare beneficiar avand posibilitatea sa isi personalizeze spatiile interioare, cu buget pentru gresie/faianta/parchet – 50lei/mp, usi de interior – 500 lei/buc, obiecte sanitare la baie 2000 lei, se echipeaza cu centrala proprie pe gaz si calorifere.
Cladirea este dotata cu 2 lifturi, interfon de acces, spatii comune placate cu travertin, va dispune de supraveghere video si toate utilitatile.
Pretul de vanzare este de 59600 euro fara TVA sau 62580 euro, TVA de 5% inclus.
BONUS – loc de parcare inclus in pret!!!
Pozele afisate au rolul de a sugera posibilitatea amenajarii acestui tip de apartament.
Prezentare video a proiectului aici.

Locatie

Distribuie

Share