Mamaia Nord – Locatie de exceptie – Marina Regia Residence – Bloc P+6-7

39.500EUR

Descriere

Mamaia Nord – Locatie de exceptie – str. Hanului – Marina Regia Residence – Bloc P+6-7
Asezat la numai cativa metri de plaja, imobilul este amplasat pe o locatie premium cu cea mai mare disponibilitate de parcare si access pre plaja, din aceasta zona.
Dezvoltatorul vine in intampinarea beneficiarilor cu al 3-lea proiect de acest gen, cu solutii noi in ceea ce priveste calitatea constructiei si nivelul de finisaje interioare.
Proiectul a fost demarat si se afla in faza de realizare a structurii de rezistenta, iar in paralel se executa lucrarile de zidarie la parter si etajele superioare.
Propunem un apartament cu o camera, ce are o suprafata construita de 55 mp din care suprafata utila 33,75 mp si suprafata terasa 17 mp, cu vedere frontala spre mare. Apartamentul se preda complet finisat la cheie, fiecare beneficiar avand posibilitatea sa isi personalizeze spatiile interioare, cu buget pentru gresie/faianta/parchet – 50lei/mp, usi de interior – 550 lei/buc, obiecte sanitare la baie 2000 lei, se echipeaza cu centrala proprie pe gaz si calorifere.
Cladirea este dotata cu 2 lifturi, interfon de acces, spatii comune placate cu travertin, va dispune de supraveghere video si toate utilitatile.
Pretul de vanzare este de 39500 euro fara tva sau 41475 euro, TVA de 5% inclus.
Pozele afisate au rolul de a sugera posibilitatea amenajarii acestui tip de apartament.

 

Prezentare video a proiectului aici

Locatie

Atasamente

Distribuie

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *